06-02-06

Ik tegen drie Chinezen: ik win

De vrees voor China wordt ons ingepeperd, elke dag. Is het niet China, dan is het India. En is het geen van beiden dan is het Oost-Europa. De vrees voor Islam zal ons politiek doen samenklitten en de vrees voor China moet ons ekonomisch aan de praat houden - nu honger niet meer volstaat om onze gehoorzaamheid blijvend af te dwingen.

 

De vrees voor China is niet anders als de vrees voor God die ons ooit, lang voor we van God los kwamen, als opium diende om ons eigenbelang op te offeren aan het belang van onze klasse, ons volk en onze grond.

 

Nochthans vechten we nu al allemaal dagdagelijks een onwaarschijnlijk gevecht - we vechten elke dag in toegevoegde waarde tegenover drie Chinezen. Elke dag, elke week en elk jaar weer winnen we 80% van die gevechten. Hands down.

 

Niet omdat we intrinsiek beter zijn dan Chinezen maar slechts omdat gemiddeld die Chinezen slechter gevoed en slechter opgevoed zijn dan wij. Dat gaat zo niet meer lang duren. De oplossing ligt echter niet hier in meer afjakkeren en minder verdienen. De oplossing ligt daar in betere voeding en nog betere opvoeding. Als de laatste oplossing meer en meer toegepast wordt dan vechten we uiteindelijk niet meer tegen drie uitgemergelde Chinezen die één arm vastgebonden krijgen. Dan winnen we uiteindelijk gemiddeld nog maar één keer op de twee van zo één weldoorvoede en welopgevoede Chinees.

 

Gelukkig zal die laatste Chinees zeker drie keer meer verdienen dan die huidige drie uitgemergelde Chinezen. Hoeven we dus ook niet meer te winnen. Hoeven we eigenlijk zelfs niet meer te vechten. Vijf jaar terug vochten we immers nog met meer dan vier Chinezen.

 

Vergeet onze voorsprong via innovatie en kreativiteit. De oplossing ligt in geduld, en in het waarderen van de innovatie en kreativiteit van Chinezen (en moslims, en Indiërs, en ...). Tijd om onze eigenheid en superioriteit los te laten. Tijd om drugs die ons van bovenhand opgedrongen worden rechts te laten liggen.

 

23:03 Gepost door despreker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.