07-03-05

Recht op vrije beroepsuitoefening

Blijkbaar besliste het Blok geen beroep aan te tekenen tegen hun veroordeling. En stoemelings beslisten ze dat blijkbaar. Ze komen zó graag uit voor de vrijheid van hun volkseigen meningen dat zelfcensuur blijkbaar soms geboden is. Spijtig, want ze vinden het toch wel spijtig dat ze te weinig op TV mogen, en met deze mening waren ze ruimschoots in het media opbod geraakt - blijkbaar hebben ze dat al drie maanden geleden beslist. Iedereen is tegen hen. De Marc-van-de- Wetstraat heeft gelijk: ze worden toch steeds weer misbegrepen. Dat ze reageren als elke andere partij wordt hen nu verweten en erger misbegrepen kunnen ze toch niet worden - want anders dan de andere partijen is hun claim to fame.
 
En waarom geen beroep? Alles weer "blijkbaar" want in het nieuws komt het niet zo gauw als Philip of Frank of Gerolf het niet zien zitten om "hun" miljoen Vlamingen wat tekst en wat uitleg te geven. Blijkbaar vinden de geblokte hoofden van de juridische dienst dat er niet veel kans is op het winnen van het beroep.
 
Wa?
 
Niet veel kans op het winnen van een beroep voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens? Zelfs niet als het gaat over een duidelijke scheding van het recht op vrije meningsuiting? Zelfs niet als er de verzwarende omstandigheid is van politieke machinaties van de rechterlijke macht? Zelfs niet als het gaat over het recht op onafhankelijke politieke verenigingen?
 
Wablief?
 
Verhofstadt heeft blijkbaar een wel erg lange arm. Nu heeft hij ook al de Europese rechters in zijn sjakosj. De hoogste rechtskolleges zijn ook al niet meer vrij van de blaam van het Blok en zijn duidelijk geïnfiltreerd door de linkse kaviaar-intellektuelen. Ach, wat een drama voor onze volkseigenheid als het belijden van respekt voor de Rechten van de Mens tot niets leidt omdat men van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens al geen respekt meer krijgt voor de Rechten van de Mens.
 
Afschaffen dat onvolkseigen Hof! Opnieuw opstarten in Vlaanderen na selektie van volkseigen rechters door Gerolf. Gerolf als opperrechter van de rechters. Dan weten we eindelijk wat hij ging zeggen na de "als wij aan de macht komen, dat die linkse rechters dan maar 'ns oppassen want ...".
 
Rechten van de Mens. Alleen als het het het Blok goed uitkomt. Alleen als het Blok gelijk kan krijgen  Alleen met volkseigen rechters en volkseigen rechten.
 
Bange kwezels zijn het. Zeveraars die mensen graag blaaskes wijsmaken, tot meerdere eer en glorie van hunnen eigen portemonnee.
 
 

13:20 Gepost door despreker | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.