25-02-05

Wie valt er eerst: de paus of Verhofstadt?

Beiden zijn al geruime tijd zieltogend. Beiden lijden aan Parkinson - konstant onkontroleerbare samentrekkingen van willekeurige lichaams-, respektievelijk, regeringsdelen. Met de regelmaat van een klok hervallen ze in dezelfde ziekte - in het ene geval griep, in het andere BHV.  Ook kanten ze zich beiden tegen elke vorm van voorijdige levensbeëindiging omdat hun lijden nodig is gezien hun leiden gerecht is. Après eux la déluge. Beiden leven bij gratie van kunstmatige en andere eksterne oorzaken - Bush-buisjes en witte-woede-beademing. Beiden verbranden alle kansen van hun opvolgers door elke gerucht over opvolging te overleven. Meer en meer gaan de bijzitters hun eigen ongekontroleerde gang - van kardinalen over vice-premiers tot Steve en Elio. 
 
Alle voorstanders van euthanasie: bidt voor hen, dat ze toch nog waardig mogen sterven. 
 
Zoals het staat zal het ademtekort tergend langzaam leiden tot verzwakking van de hartspier - ze zullen sterven aan een andere oorzaak dan de oorzaak van hun lijden.
 

09:57 Gepost door despreker | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

verlos dieje arme mens aub uit.. zijn lijden, maak nog 1 reisje naar ijsland, laat em de grond kussen, hij vriest wellicht vast en is uit zijn lijden verlost.Amen.

Gepost door: willy | 25-02-05

Wie anderen wil zien vastvriezen vriest best eerst zelf vast.

Sorry, blij dat je er bent maar ik ben geen pausvreter - ik vind slechts dat het niet goed kan zijn om zo te overleven. Voor het overige vind ik - zoals de meesten - de paus nogal irrelevant. In elk geval irrelevant genoeg om gebruikt te worden als metafoor voor belangrijke zaken.

Gepost door: despreker | 26-02-05

De commentaren zijn gesloten.